Mūsų ežiukui greičiausiai tiesiog nuobodu ir trūksta dėmesio. Tegul paima to dėmesio truputi. Gal padės.

Mūsų ežiukui greičiausiai tiesiog nuobodu ir trūksta dėmesio. Tegul paima to dėmesio truputi. Gal padės.
Tai kad aš neįsižeidinėju nei už tave, nei šiuo atveju už save
Man aktualai. Gal gali atsiųsti asmeninį pasiūlymą su įkainiais į seianus.a.r.@gmail.com turiu 1,7 a sklypą aplink privatų namą ir norėčiau gražiai įsirengti, geriausia kažką iš akmens ar akmens masės, su gėlėm ir krūmais ir gal kokia pora aukštesnių medelių būtų gražu. Svarbiausia skoningai kad būtų. Gerai būtų rinktis ne iš vieno pasiūlyto varianto aišku
Aš suprantu, fizikanai, kad RB tavo nemesis, bet jei nesiraminsi su savo išsipi5inėjimais ir sarkazmais, tai planuoju dėti tau baną savaitei laiko. Jei nesugebi normaliai diskutuoti su kitais be išsikalinėjimų, tai tau šiame forume ne vieta.fizikanas wrote: ↑2021-02-13 11:48[viewtopic.php?p=110561#p110561]
Ajajaj, si karta tik 8-tukas, teks po pamoku pasilikti siek tiek, papildomai matematikos pasimokyti![]()
Atsipalaiduok, kazkokiu cia pagedusiu morku turbut suvalgei. Jei isjungsi savo bias nors 5 min ir paziuresi i musu su RB pokalbiu istorija, tai pamatysi, kad visi mano uzstumimai ant RB yra proporcingi atsakymai jo uzstumimams ant manes. Jei bus sunku su teksto suvokimu prasyk, pagelbesiu.
Pats sakai "atsiteisti", bet bana siulai man, o ne RB. Ar gali pats nuosirdziai man pasakyti, kad nematai jokio bias savo veiksmuose?
RB sarkazmų (kandžių pašaipų) prasme irgi ne šventasis. Bet kažkas gi turi būti išmintingesnis ir nusileisti, kad nesitęstų sarkazmų pasaka be galo?
Tai gal leiskim RB buti ismintingesniu? Jis vis tiek jau tokiu jauciasi