Nu kur jau man lygintis su tokiu šio sporto grandu
Jei rimčiau, tai manau, kad jo išmetimas iš forumo buvo vienas kvailiausių sprendimų per visą šitos vietos administravimo istoriją. Vis dar pykstu ant tavęs dėl to.
Nu kur jau man lygintis su tokiu šio sporto grandu
Tai ir sakyk – savo viliukui, putlerio kekšei Jam vieninteliam čia reikia. Kiti naudingi idiotai jau senokai nustojo reikštis. Imant prielaidą, kad shitpickle buvo kitas idiotas.Svetimas wrote:"Keep calm and support Ukraine" norisi pasakyti. Daugiau naudos būtų papildomai finansiškai paremti Ukrainą, jeigu kažkas galbūt senokai buvo parėmęs. Girdėjau gandus, kad situacija ten fronte nėra paprasta ir nežada būti paprasta.
Su tuo negaliu ginčytis. Viliukas, pamatęs, kaip žmonės reaguoja į jo cituojamą rusišką propagandą, arba mėgina vaizduoti auką mol ko čia mane įžeidinėjate, arba iš pradžių dar pacituoja dar likusias dalis, kurias pacituoti galbūt priklauso pagal kontraktą, arba tiesiog negali susilaikyti nepacitavęs savo iniciatyva.Vilius nuo fizikano man nemenkai skiriasi. Nepaisant savo žodinių deklaracijų Vilius realiai nedaro kaip fizikanas iš diskusijų kažkokio specifinio "kovinio sporto" iki kažkokios neva pseudo pergalės.
Teoriškai tikrai suprantu ir prijaučiu, bet ribą kažkur brėžti reikia. Kažkur ties naudingais kremliaus idiotais.Durnos rietenos socialiniuose tinkluose mane yra nemenkai užknisusios. Tai vienas iš mano tikslų yra turėti tam tikrą "oazę", laisvesnę nuo apsižodžiavimų lygioje vietoje, bent jau mano administruojamame forume.
Kategoriškai neigiu šį šmeižikišką kaltinimą.
Aš pasakau, kad jūs mane įžeidinėjate tada, kai jūs mane įžeidinėjate. Jokios vaidybos tame nėra.
Ta dalis apie "kontraktą" yra antras šmeižikiškas melas šioje žinutėje. Prašau nustoti mane šmeižti.
Nežinau, tu gal kitus laikai tokiais pačiais durnais, koks esi pats, tai nesuvoki, kad tavo tekstai čia visiems prieš akis ir kiekvienas gali juos palyginti su kremliaus tekstais bei įsitikinti, kad skleidi kremliaus propagandą. Šio fakto konstatavime nėra nieko melagingo ar šmeižikiško, padugne, todėl nustok pisti protą
Kas konkrečiau sunervino?
Jei nekonfrontuosi su JAV ar pan. politinių "futbolo komandų" politinėm klišėm, bendraudamas su manimi, tai sutarėm.
Forumui nereikia dar daugiau pagyrūnų.
"Asilas" pavartojau kaip metaforą, ne tiesiogine prasme.
Žinau, smaugly Ka.
Ok. Gali ir šiaip atsakyti, kodėl jie tai daro. Smalsu.
Turint omeny, kad dauguma motociklininkų yra pusamžiai vyrai su bent minimaliu polinkiu į techniką.. Tokį išskirtinį dėmesį gautum tik vienu iš dviejų atvejų - jei būtum akivaizdžiai atvira flirtui moteris; arba/ir jei vairuotum kažką tikrai labai neįprasto. Neįsižeisk, bet pirmas variantas man visiškai neįtikėtinas.. Tai lieka koks nors freakiškas važiuojantis reikalas, kuris nėra sportinė mašina (nes tave lenkia) ir tai nėra motociklas (nes motociklininkai vieni su kitais nesisveikina iškeltu nykščiu).. Žodžiu prisipažink, kad tavo darbas yra vairuoti tą pedalais varomą alaus barą ant ratų, kokius kartais galima pamatyti kurortuose