Wikipedia: Midlife crisis (sunumeravau aš) wrote:Individuals experiencing a mid-life crisis may feel:
(1) a deep sense of remorse for goals that have not been accomplished
(2) a fear of humiliation among more successful colleagues
(3) longing to achieve a feeling of youthfulness
(4) need to spend more time alone or with certain peers
(5) a heightened sense of their sexuality or lack of it
(6) boredom, confusion, resentment or anger due to their discontent with their marital, work, health, economic, or social status
(7) ambition to right the missteps they feel they have taken early in life
(1) Na, skepforumo adminu jau pabuvau - tai kokių čia tikslų dar gali, žmogau, turėti gyvenime
(2) Ai ne. Kaip tik iš vyresnio žmogaus perspektyvos pradedu matyti, kokie tušti ir beprasmiai yra kai kurių žmonių bandymai vaikytis "karjeros". Ir kaip brangiai jie už tai sumoka.
(3) Nope. Niekada nebuvau labai jaunatviškas ir jaunystėje. Kaip tik dabar pradeda atrodyti, kad mano fizinis amžius pradeda artėti prie vidinio kalendoriaus (visada save identifikavau kaip 59-ių metų diedą

).
(4) Visada mėgau ir norėjau būti vienas. Niekas čia nepasikeitė.
(5) Nu čia jau ne jūsų reikalas
(6) Kai kuriuos iš tų dalykų jaučiau ir anksčiau. Vieni gal sustiprėjo, kiti susilpnėjo.. Ir ten tų požymių tiek daug, kad visi žmonės galėtų sau bent kelis iš jų priskirti - nepriklausomai nuo amžiaus.
(7) Aišku, daug ką dabar daryčiau kitaip, nes tiesiog esu žymiai labiau patyręs ir tikiuosi kiek protingesnis, nei kažkada buvau. Bet tikrai neturiu jokių ambicijų ar iliuzijų dėl praeities ištaisymo..
Tai žodžiu, likau neįtikintas ir dėl paties reiškinio tikrumo, ir dėl savi-diagnozės.