Drėgmė per savaitę neprasiskverbė, bet neabejoju, nėra jos visiškai neperšlampamos.
Be vilnonės kojinės jausmas nėra labai malonus. Su vilnone kojine viskas visai gerai.
Žodžiu, aš kaip ir labai patenkintas. Tiesiog nebereikia galvoti, kaip čia nesušlapus tų batų, viena problema mažiau.
Kol judi, tol viskas bus gerai. Yra man tekę pilnai peršlapti batus ir kelnes vienoje kelionėje Islandijoje. Tai jau buvo minčių, kad viskas gali ir nelabai gerai baigtis, nes vos sustojus imdavo nevaldomas drebulys. Po to kokią parą pragulėjau palapinėje, nes moralė buvo dugneSvetimas wrote: ↑2024-11-30 19:06Nes jei pėdos nešala, tai gan nesunku subjektyviai šiek tiek apsigauti. Pvz., pamenu vaikystėje gan rimtai šaltu žiemos laiku (su girgždančiu sniegu ir pan.) buvau į ledinį upės vandenį iki krūtinės per ledą prie pakrantės įlūžęs gan toli nuo savo namų. Tai gan įdomi patirtis buvo, nes iš pat pradžių atrodė, kad kol parskuosiu į namus, būsiu nemenkai sušalęs. Tačiau realiai buvo kitaip nei įsivaizdavau. Buvau nemenkai prisivilkęs (su dvigubom kelnėm ir pan.). Tai ten, kur drabužiai vandens gavo, drabužių paviršius labai greitai apsitraukė plonu leduku. O viduj vanduo nuo kūno sušilo ir žlegsinčiais batais nemenką kelią greitu žingsniu be kažkokio ypatingesnio diskomforto dėl šalčio paržygiavau namo.

Sunku ką nors komentuoti dėl komforto, tik įtariu, ne kažką. Bet būna situacijų, kai ne komfortas svarbiausia.Svetimas wrote: ↑2024-11-30 19:06Prieš tai ir pabandžiau panašiai primesti vaizduotėje (situaciją su maišeliu). Maždaug koja bate nestabiliai slidinėja (nemažas man trūkumas būtų)? Nebent antrą plonesnę kojinę ant maišelio papildomai mauti (apie ką prieš tai nepagalvojau), kad per daug neslidinėtų. Ir kartu kojos turbūt "nekvėpuotų"?
Nebandžiau, nusprendžiau, kad per brangu, o didelių stebuklų turbūt nebus. Plius jas reikia reguliariai kažkuo purkšti, kad medžiaga išlaikytų savo savybes. Nelabai noriu tuo užsiimti.