Atsiprašau, kad tik dabar atsakau.

Atsiprašau, kad tik dabar atsakau.
Juokauji gal?
Tai kad dar labiau Tave nustebinčiau, pasakysiu, jog Eltonas Džonas yra vienas iš mano mėgstamiausių dainininkų.Svetimas wrote: ↑2022-07-02 10:57Juokauji gal?Nesitiki, kiek tave pažįstu, kad Pet Shop Boys ir minėta jų atlikimo versija galėtų tau patikti.
O kaip, Augustai, tau, pavyzdžiui, šis Pet Shop Boys gabalas:
Pet Shop Boys - Go West (Official Video) [HD REMASTERED]
?![]()
Gali dėl manęs nesijaudinti, nebus šoko.
Tai čia turbūt dėl to, kad aš pats buhalteris, jie man ir patinka.Man pačiam asmeniškai iš trijų tavo paminėtų atlikėjų Pet Shop Boys turbūt mažiausiai muzikine prasme įdomūs. Ypač vokalas kaip pas kokius buhalterius (čia tam tikra perkeltine išsireiškimo prasme, nieko neturiu prieš buhalterius, kaip profesiją).
Tai gerai, kad Pet Shop Boys tau patinka. Davei progą šiek tiek prisiminti ir man kiek pasiknaisioti po kartu su sintezatoriais išpopuliarėjusius Synth-pop laikus ar to stiliaus muziką. Pvz., Marvel83' - Synthetic Nights.
Neva maždaug nuo vaikystės norėjo groti mušamaisiais ir kadangi tokios tiesioginės galimybės neturėjo tai nusprendė/pradėjo "groti mušamaisiais" su pianinu ar kitais klavišiniais.When you wanted to play the drums all your life, but your parents bought you a piano instead...
Kiek idėjiškai dėl to prieštaringo melancholiko/sangviniko/choleriko. Irgi patinka kai atlikėjai į savo atliekamą muzikinį kūrinį žiūri kiek "plačiau" ir šalia pagrindinių melodijos patternų rimčiau pažaidžia su melodijų greitumu/lėtumu, garsumu/tylumu ar kitokia įvairove. Pvz., gana nesenai girdėtas:majolis wrote: ↑2022-12-25 15:34Yuja Wang, ir išgirdau seniai beviltiškai ieškotą melodiją/motyvą – 15:10-24.00, pradžia ir pabaigoj, labai trumpa „atkarpėlė“, o vidury „variacijos“, gal kažkas ir dadėta, asmeniškai „negirdžiu“.
https://www.youtube.com/watch?v=MZrdd4uMIGs
Nepataikei, nes nemoku normaliai išdėstyti tai, ką noriu išdėstyti - klaidingai manau, kad visiems tai suprantama, ir tai mano problema. Melancholija buvo ape Šopeną kaip muziką apskritai, o sangvinikas/cholerikas, tiksliau cholerikas, buvo reakciją į bičą, kuris tūkstančius ruskių, patręšusių ukrainiečių juodžemį, pateikė didžiosiomis raidėmėmis ir dėl to verkė xzj kokiomis ašaromis. Ta prasme viskas ok - tik taip normalusSvetimas wrote: ↑2022-12-27 16:05Kiek idėjiškai dėl to prieštaringo melancholiko/sangviniko/choleriko. Irgi patinka kai atlikėjai į savo atliekamą muzikinį kūrinį žiūri kiek "plačiau" ir šalia pagrindinių melodijos patternų rimčiau pažaidžia su melodijų greitumu/lėtumu, garsumu/tylumu ar kitokia įvairove.
Tai viskas kaip ir gerai. Tavasis pasidalinimas tau netikėta šventine laime (savotiška šventine dovanėle) man visai nemenkai patiko ir pakatalizavo šiokį tokį feedbacką ir idėjas iš mano pusės.